Rosii

Rosii
Unul dintre cei mai mari producatori de legfume si fructe din Romania

lunes, 21 de febrero de 2011

LEGUME MATCA

           

V-ati gandit sa incepeti o afacere cu legume si nu aveti furnizori?

  Noi va putem ajuta oferindu-va preturi de producator, si marfa de cea mai buna calitate.   Pentru mai multe detalii: 0766 808 930.
 
 Matca, judetul Galati este o comuna in care munca e la mare pret,renumita in toata tara pentru marile culturi legumicole si numeroasele solare.Legumele sunt ecologice,nefiind stropite cu produse chimice.Munca incepe din decembrie, cand sunt adunate materialele si cumparate semintele.Pe durata lunii ianuarie, la Matca se pun semintele in pamantul din solare. Solarele sunt incalzite cu sobe cu rumegus.După 1 februarie se trece la repicat, se pune fir cu fir in paharele umplute cu pamânt,fiind udate, ingrijite, pazite de fum, de frig, de ger, de viscol.La sfarsitul lunii februarie,inceputul lunii martie incepe plantatul in solare,iar de acolo intro luna se culege prima recolta.
            Legumele se vand en-gross, preturile fiind concurente si foarte atragatoare.

2 comentarios:

  1. FORAJE PUTURI APA. Suntem una dintre cele mai bune firme de foraje de puturi pentru apa din Ialomita avand o echipa cu experienta in domeniul forajelor subterane. Avem in dotare utilaje industriale, echipamente, materii si materiale de ultima generatie. Nivelul nostru de cunostinte si de experienta in forajul de puturi de apa prin diferite metode geologice asigura conditiile care pot oferi durabilitate indelungata in furnizarea de apa potabila sigura pentru dumneavoastra.Foraje puturi de medie adancime 30-60 m tubulatura PVC pretul pleaca de la 90 ron m/l 0734525779

    ResponderEliminar